Hits

srijeda, 5. rujna 2012.

Blue Ice- fermentirano ulje jetre raže

GREEN PASTURE BLUE ICE ULJE JETRE RAŽE
tekućina 240mL (359,00kn) ili 120 kapsula (275,00kn)


Green Pasture Blue Ice ulje jetre raže odličan je izbor ulja riba hrskavičnjača jer ima visok udio vitamina A, D, E i K2, kao i svih omega masnih kiselina. Dr. Westonu A. Priceu, koji je proučavao prehranu i nutritivnu vrijednost nekoliko različitih kultura dulji niz godina, pripisuje se otkrivanje veze između zdravlja tih naroda i “svetih namirnica” koje su jeli, osobito ulja sirovih, fermentiranih jetri bakalara. On je otkrio da se mnoge kulture oslanjaju na fermentirano ulje jetre bakalara kako bi imale čvrst um, tijelo, i duh. Iako veoma slično Blue Ice fermentiranom ulju jetre bakalara, Blue Ice fermentirano ulje jetre raže 4 je puta bogatije vitaminom E i ima 3 puta više za mozak važnog nutrijenta DHA (dokosaheksaenska kiselina), aktivnog sastojka u omega-3 masnoj kiselini. DHA je poznata po tome da igra važnu ulogu u sprječavanju bolesti srca, u fetalnom razvoju te za održavanje normalne funkcije oka.

Green Pasture koristi zaštićeni hladni postupak ekstrakcije i pročišćavanja kako bi stvorila Blue Ice fermentirano ulje jetre raže. Fermentacija omogućuje lakšu probavu i apsorpciju svih nutrijenata iz Blue Ice fermentiranog ulja jetre raže. A budući da u procesu fermentacije nije korištena toplina zadržano je više vitamina, enzima i drugih jedinstvenih hranjivih tvari. Među njima su:
-         kondroitin (potpora zglobovima),
-         skvalen (potpora antioksidantima) i
-         alkilgliceroli (potpora imunitetu) i
-         male količine kinona poput CoQ10.

I još više, raža za proizvodnju Blue Ice fermentiranog ulja jetre raže lovi se u prastarim vodama Aleutskih otoka na Aljasci. Stoga možete biti sigurni da je svaka šarža iznimne čistoće, neovisno testirana na teške metale i druge moguće zagađivače i uvijek u skladu s međunarodnim kriterijima čistoće.

Blue Ice fermentirano ulje jetre raže je gusto, bogato ulje krcato vitaminima, enzimima, pigmentima i prirodnim hranjivim tvarima koji su vam potrebni kako bi održali snažno tijelo, um i duh. Ovaj veoma snažan dodatak i superhrana može uvećati vašu energiju i rast mišićja te poboljšati snagu mozga i vaše zdravlje općenito.

Blue Ice fermentirano ulje jetre raže radi se u obliku tekućine s aromom naranče iz organskog uzgoja i ulja klinčića te u obliku kapsula. Tekućina sadrži 118 doza a kapsule 60 doza.

Cijena tekućine je 359,00 a kapsula 275,00 kn. 

Informacije i narudžbe na Sveta.Hrana@gmail.com

1 komentar: